Wil jij onze fijne studio zelf gebruiken voor je eigen (holistische) coaching, therapie, healings, workshops of zoek je een fijne ruimte om in te vergaderen of samen te komen?

Onze studio bestaat uit een zaal met een grote wandspiegel en een studiovide. Onze hoge studiozaal (56 m2) biedt plaats voor maximaal 15 deelnemers op de yogamatten. Boven in de ruimte op de studiovide kun je een comfortabel coachingsgesprek voeren en staat een lange tafel wat zich perfect leent als workshop- en lunchruimte. De studiozaal met prachtig uitzicht op de bomen, leent zich perfect voor bijvoorbeeld yoga & breathwork, reiki (er is een reikitafel), dans -en qigong lessen, familieopstellingen, cacao sessies, vrouwencirkels, one day retreats en andere vormen van lichaamswerk, Daarnaast is de studio ook een perfecte locatie voor andere workshops, cursussen, video -en fotoshoots, podcasts of andere inspirerende events.

DIT IS MOGELIJK!

We bieden twee opties aan

1. VERHUUR 
Vaste tarieven om de studio een dagdeel, dag of meerdere dagen te gebruiken.

2. SAMENWERKING
Ben jij een holistische coach of therapeut en zoek je een ruimte om te gebruiken voor een aantal uur per week/maand. Wij bieden verschillende coaching pakketten aan om gebruik te maken van de studio tussen de 8 en 40 uur per maand.
Met contracten van 1, 3 of 6 maanden.

*Ben je een coach of therapeut in opleiding? Bij aantoning, krijg je 20 procent korting op alle prijzen

Neem vrijblijvend contact op!

Dank je wel voor je bericht! Jouw mail is goed verzonden!
Er is iets fout gegaan in het verzenden van je bericht. Probeer het later nog eens!

Holistisch Centrum Studio 22

Harpstraat 20

1601 GN Enkhuizen