Dani Jasarevic

Dani is NLP Master Coach, Holistisch Therapeut en oprichtster en eigenaresse van STUDIO 22 en Fitmind Academy. De afgelopen 8 jaar staat haar leven volledig in het teken van ondernemen, persoonlijke groei en zelfheling. Het is haar missie om vrouwen te helpen bij de ontdekkingstocht naar zichzelf en ze naar hun innerlijke wijsheid en vrouwelijke kracht te brengen. Dani weet als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Haar keerpunt kwam tijdens haar burn-out en de zeer ernstige en ongeneeslijke longziekte van haar dochter. Ze verdiepte zich in zelfheling, energiemanagement, NLP, lifestyle en de werking van het brein. Ze ontdekte dat de verbinding met je lichaam leidend is in alles wat je nodig hebt om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans te komen. Met deze holistische benadering heeft zij zich gespecialiseerd in het herprogrammeren van het brein en energiesysteem, lichaamswerk, innerlijke transformaties en vrouwelijk leiderschap. Zowel online als offline via hun trajecten, 1 op 1 coaching, online programma’s, masterclasses, healings en retreats heeft zij samen met haar compagnon Lizzy Blijleven al duizenden vrouwen geholpen om de regie over hun leven te krijgen en te behouden. Met de komst van STUDIO 22 in haar woonplaats Enkhuizen wil Dani een podium bieden aan verschillende holistische experts met als doel vrouwen te verbinden en te versterken.

Angela Reus

Angela is oprichtster van Pura kids en heeft als missie kinderen en ouders in verbinding te brengen met zichzelf en in hun kracht te zetten. Door haar eigen levenservaring, lichaamsgerichte opleiding innerlijk kindwerk en opleiding tot holistisch kindertherapeut is Angela een expert in verbinding en voelen. In Studio 22 geeft ze workshops en helpt ze kinderen ontspannen en zelfvertrouwen te krijgen. Met de Pura kids 8 weken special, helpt ze kinderen die gevoelig, snel overprikkeld zijn en/of angsten of weinig zelfvertrouwen hebben, met daarbij persoonlijke begeleiding en coaching voor ouders. Angela is moeder van 2 kinderen. De aanpak van Angela is liefdevol, puur en zacht. Je voelt je bij haar veilig en op je gemak, waardoor je gelijk het gevoel krijgt dat je jezelf kan en mag zijn. Meer informatie over Pura kids en het aanbod via Home – Pura kids Enkhuizen – Angela Reus (pura-kids.nl)

Sabine Wentzel

Sabine volgde de ademcoach opleiding bij Rob Koning, de Vinyasa teacher training bij Johan Noorloos. Yin Teacher training bij Anat Geiger & Marcel v/d Vis én de Yoga Nidra bij Annemiek Latour. Sabine is moeder van 2 kinderen en werkte in het verleden als stewardess bij de KLM. Yoga is voor haar beweging en rust. Het houdt haar gelukkig en krachtig en dit wil ze nu doorgeven en andere vrouwen laten ervaren. Haar lessen zijn liefdevol, warm en persoonlijk, dat voel je door de aandacht die ze voor je heeft.