Maak kennis met ons fijne, betrokken team!

Wij zijn het team achter Studio 22.

Dani Jasarevic
Angela Reus
Sabine Wentzel

Lees hieronder meer over ons en onze expertise

Dani Jasarevic

Dani is oprichter en eigenaresse van STUDIO 22 en het bekende platform FITGIRLS. De afgelopen 8 jaar staat haar leven volledig in het teken van ondernemen, persoonlijke groei en zelfheling. Het is haar missie om vrouwen te helpen bij de ontdekkingstocht naar zichzelf en ze naar hun innerlijke wijsheid en vrouwelijke kracht te brengen. Dani weet als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Haar keerpunt kwam tijdens haar burn-out en de zeer ernstige en ongeneeslijke longziekte van haar dochter. Ze verdiepte zich in zelfheling, energiemanagement, NLP, lifestyle en de werking van het brein en lichaam en ontdekte dat de verbinding met je lichaam leidend is in alles wat je nodig hebt om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans te komen. Met deze holistische benadering heeft zij zich gespecialiseerd in het herprogrammeren van het brein en energiesysteem, lichaamswerk, innerlijke transformaties en vrouwelijk leiderschap. Zowel online als offline via hun trajecten, 1 op 1 coaching, online programma’s, masterclasses, healings en retreats heeft zij samen met Lizzy Blijleven al duizenden vrouwen geholpen om de regie over hun leven te krijgen en te behouden. Met de komst van STUDIO 22 in haar woonplaats Enkhuizen wil Dani een podium bieden aan verschillende holistische experts met als doel vrouwen te verbinden en te versterken.

Angela Reus

Angela is oprichtster van Pura kids en heeft als missie kinderen en ouders in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar. Door haar eigen levenservaring en lichaamsgerichte opleiding innerlijk kindwerk is Angela een expert in verbinding en voelen. In Studio 22 geeft ze Relax kids lessen en helpt ze kinderen ontspannen en zelfvertrouwen te krijgen. Met de 8 weken Pura kids special, helpt ze kinderen die snel overprikkeld zijn en weinig zelfvertrouwen hebben, met daarbij persoonlijke begeleiding en coaching voor ouders. Daarnaast volgt Angela een opleiding tot holistisch therapeut nieuwetijdskind en is ze moeder van 2 kinderen. De aanpak van Angela is liefdevol, puur en zacht. Je voelt je bij haar veilig en op je gemak, waardoor je gelijk het gevoel krijgt dat je jezelf kan en mag zijn. Meer informatie over Pura kids en het aanbod via Home – Pura kids Enkhuizen – Angela Reus (pura-kids.nl)

Sabine Wentzel

Sabine volgde de Vinyasa teacher training bij Johan Noorloos. Yin Teacher training bij Anat Geiger & Marcel v/d Vis, Yoga Nidra bij Annemiek Latour en is nu in opleiding tot ademcoach bij Rob Koning. Sabine Wentzel Sabine is moeder van 2 kinderen en werkte 9 jaar geleden als stewardess bij de KLM. Yoga is voor haar beweging en rust. Het hield haar gelukkig en krachtig en dit wil ze nu doorgeven en andere vrouwen laten ervaren. Haar lessen zijn persoonlijk en dat voel je door de aandacht die ze voor je heeft.