Welkom bij Holistisch centrum Studio 22

De plek voor innerlijke rust, heling, flow en groei. Met ons team van experts op verschillende vakgebieden kun je bij ons terecht voor yoga, coaching en therapie. Bekijk ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

De plek voor verbinding en flow

Studio 22 in Enkhuizen is een initiatief van Dani Jašarević met als doel om vrouwen bij elkaar te brengen en een ruimte te creëren voor heling en groei. Een plek waar alles er mag zijn. Wij geloven dat alles energie is en op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau met elkaar is verbonden. Met deze holistische benadering leren we jou om je gezondheid naar een optimale staat van zijn te brengen. Het meestergetal 22 staat voor ons als een nieuw begin en groei naar een hoger bewustzijn.

“Inhale confidence and exhale doubt”

Onze yogalessen versterken je lichaam, brengen je mind tot rust en zijn een boost voor je zelfvertrouwen. Voor ieder niveau toegankelijk met veel aandacht voor jouw persoonlijke groei van onze ervaren Yoga Teachers. Bekijk onze yoga lessen en kom het ervaren met een gratis proefles!

Slow Flow Yoga

Slow Flow Yoga is een zachte, vloeiende yogales waarin we streven naar ontspanning, het laten stromen van energie en het herstel van het lichaam. 

Yin Yoga

Yin Yoga is een langzame, zachte, meditatieve vorm van Yoga. In een Yin les worden houdingen langer vast gehouden waardoor dieper liggende delen van het lichaam worden gestimuleerd.

Power Yoga

Power Yoga is een krachtige vorm van Yoga, het is vergelijkbaar met een intensieve work-out. Het doel van Power Yoga is om kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en interne warmte te creëren.

Relax Yoga

Tijdens onze Relax Yoga staat ontspanning centraal. Rustige en zachte bewegingen worden gecombineerd met ademhalingsoefeningen. Ideaal om stress los te laten en bewust te worden van je lichaam.

Schrijf je in voor een gratis yoga proefles

Een toegankelijke manier om kennis te maken met yoga is de beginnerscursus.

Je leert de basis oefeningen en ervaart de helende werking op je lichaam, hart en mind. In vier weken nemen we mee in de verschillende stijlen die we bieden bij Studio 22, zodat je er op je gemak achter kunt komen welke variant bij jou past

meer informatie