Aanbod workshops

“Remind yourself that you cannot fail at being yourself”

Flow Yoga

Een dynamische en semi krachtige yogales waar de adem centraal en er ook ruimte is voor meditatie, zowel aan het begin als het einde van de les.

Over Dana:

Mijn persoonlijke yogapad is in 2014 gestart in een tijd waar ik een drukke, onregelmatige baan had als stewardess. Het bracht zo ontzettend veel mentale én fysieke ontspanning dat ik sindsdien niet meer zonder kan. In een wereld waarin we veel van onszelf en elkaar vragen, is een rustpunt creëren belangrijk. Misschien zelfs noodzakelijk om de balans te bewaren. Yoga kan daarin een fijn handvat zijn. 

Inmiddels geef ik bijna 6 jaar les en probeer ik je als yogadocent mee te nemen in een les waarin focus, bewustwording en contact met het lichaam centraal staan. Met als doel je na de les evenwichtiger en krachtiger op zowel mentaal als fysiek vlak te voelen. Met mijn opleidingen tot Power-, Vinyasa en Yin Yoga docent, ben ik in staat deze positieve effecten van yoga over te dragen. Ik zie je graag op de mat! Je bent meer dan welkom.”

Tarieven

Proefles is gratis

  • Losse les: 15,00
  • 5-rittenkaart: 60,00
  • 10-rittenkaart: 115,00

Klik hier om je aan te melden!

Foto: Chantal de Graaff

Familieopstellingen

Onze familie is een belangrijk onderdeel van ons leven. Vanaf onze geboorte maken we deel uit van een familiesysteem en ontstaat er een sterke verbondenheid met alle familieleden, inclusief onze ouders, grootouders, ooms, tantes, neven, nichten en voorouders. In de psychologie wordt dit familiesysteem genoemd, en het kan bepaalde patronen en dynamieken vertonen die ons gedrag en onze relaties kunnen beïnvloeden. Een familieopstelling is een vorm van therapie die kan helpen om deze patronen en dynamieken inzichtelijk te maken en los te komen van verstrikkingen, belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades.

Wat maakt een familieopstelling waardevol?

Een familieopstelling is een vorm van therapie die ingezet wordt om patronen en dynamieken inzichtelijk te maken en los te komen van verstrikkingen, belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades. Dit kan een enorm positief effect hebben om hoe je met jezelf en je relaties omgaat. Een dag die een enorme impact maakt op jouw helingsproces en transformatie.

Op 16 juni start de familieopstelling groepssessie in Studio 22 met begeleider Jaedy Elzinga, ondersteunt door Dani Jasarevic.

Dani; “ik ervaarde zelf onder begeleiding van Jaedy een familie opstelling en was zo onder de indruk van wat het teweeg bracht. Daarna is er wezenlijk iets in mezelf geshift en zeker in de relatie met mijn familie. Jaedy is heel intuïtief en weet tot de kern te komen van de dynamiek die er in jouw familie lijn speelt.”

Ben je benieuwd? Mail naar info@Jaedyelzinga.nl : dan sturen we je informatie toe en kun je je aanmelden.

8 weken special -KIDS!

Meer ontspanning en zelfvertrouwen voor jouw kind, meer rust en fijne energie in huis. Dit unieke 8 weken programma van Pura kids leert jouw kind ruimte te geven aan emoties en gevoelens & maakt je kind bewust van de kwaliteiten die hij/zij heeft. Met haar fijne en pure energie zorgt Angela dat je je gelijk op je gemakt voelt en laat ze jullie ervaren dat jullie helemaal goed zijn zoals jullie zijn!